dissabte, 24 de desembre del 2011

Foradats

Com totes les vigílies de Nadal, avui fem foradats.
El Foradat de Nadal, es un pa típic de Reus, que fem per menjar el dia de Nadal.
Aquest pa, no deixa de ser un pa amb matafaluga, que es menja en L'àpat de Nadal.
A més, es un pa típic de Reus.
En fem de dos mides, el de 250 grams i el de 500 grams en pasta.



Els Foradats dins d'els calaixos fermentant.

 


Enfornant els Foradats.

Els Foradats al forn.





La Cori.



Avui vigília de Nadal ens ha vingut a veure la Cori.
Com sempre, s'ha apuntat a la festa.

dimecres, 21 de desembre del 2011

Centre cívic Llevant

Avui he anat al centre cívic Llevant, a fer una petita xerrada. Hem parlat del tortell de Reis i del pa foradat de Nadal.
Ha sigut una estona molt agradable, i espero que tota la gent que ha tingut la deferència de venir, hagi passat una estona distreta.
A veure si tenen temps i s'atreveixen a provar de fer algun tortell o pa foradat.
Gràcies a tothom per venir.


 L'aula de cuina ens va quedar petita.








divendres, 16 de desembre del 2011

Pessebre.








Un altre any, hem fet el pessebre a la botiga. Aquest any hem fet una barra de pa que pesa més de 8 Kg.

dissabte, 10 de desembre del 2011

Reformes al forn.



El Lluís ha fet de paleta.
Ha arrebossat el tros de forn on hi ha l'escopeta.
La veritat es que ha quedat perfecte!.

divendres, 2 de desembre del 2011

Centre cívic Llevant.
























El proper dimecres dia 21 de desembre, anirem a fer una petita demostració-xerrada al centre cívic Llevant.
Farem Tortells de reis i Foradats de Nadal. Parlarem de les masses fermentades com son els tortells, els foradats i el pa, i aprofitarem per fer un tast.